Om oss
Hvem er vi?
Prima Jæren er en merkevare som ønsker å inspirere, både i hverdagen når matlaging skal gå raskt og være enkelt, men også til spesielle anledninger, hvor du har tid til å fordype deg i gleden med å lage et spennende måltid.
Prima Jæren er kortreist kjøtt fra Jæren, Norges egen ferskvaredisk. Langs Jærstrendene ligger det frodige grønne marker, hvor dyrene kan beite og få næring, og lengre nord i Rogaland går landskapet over i fjell, daler og fjorder. En rik natur med mye dyrket mark, som vi har et stort ønske om å forvalte og foredle på beste vis for å vise deg hvordan vi sammen kan skape ekte matglede.
Alle våre produksjonsanlegg ligger i Rogaland, med kort transport fra bonden, til slakteri og videre til fabrikkene som skjærer og foredler råvarene. Vi har et sterkt ønske om å skape matglede og være innovative, både i måten vi produserer og lager mat på.
Kokkene
Dette er våre kokker!
Andreas Myhrvold og Kristoffer Øglend er våre kokker og produktutviklere. De har ekte passion og lidenskap for å utvikle produkter og lage god mat. Andreas og Kristoffer er også familiefedre, vanlige folk som du og jeg, med tidsklemme og travle hverdager. De kjenner godt til situasjoner hvor matpakka skal lages, middagen skal gå fort og være enkel. Samtidig har de et brennende ønske om å inspirere og komme med gode tips og oppskrifter som kanskje kan hjelpe deg når du skal lage mat.
Kristoffer Øglend
Kristoffer bor i Egersund, er fortsatt i 20-årene og kjent for sitt høye energinivå, litt crazy ideer og har en enorm drivkraft. Han elsker å lage ekte god mat fra bunnen, men begynner å innse at det ikke alltid er tid til dette med småbarn i huset. Kristoffer har gått i lære på Tango og Fish & Cow i Stavanger, hatt fartstid hos Kulinarisk Institutt i Oslo, men er nå trygt og godt tilbake i Prima. Kristoffers yndlingsrett er: Angus culotte taco med hjemmelaget salsa og guacamole og hans desidert guilty pleasure innenfor mat er: Angusburger med bacon, karamellisert løk, stekt sopp og blåmuggost saus. Det er en digg burger!
Andreas Myhrvold
Andreas bor i Sandnes, like utenfor Stavanger og har lang erfaring og fartstid i kokkebransjen. Han er kjent for struktur, gjennomføringskraft, effektivitet og på grensen til OCD når han anretter og gjør siste finish. Andreas elsker å fordype seg i produkter og utvikling, samtidig som han har stor og god forståelse for bruken av produktene i vanlige hverdagssituasjoner. Han har jobbet mye med mat og har fartstid hos noen av Norges beste restauranter og har vært med på Det Norske Kokkelandslaget. Nå har han lagt pinsetten på hylla, men skapertrangen er fortsatt stor. Andreas sin yndlingsrett er: Biff og bearnaise og desidert quilty pleasure innenfor mat er: Salt😊
Våre bonder
På lag med bonden
I Prima Jæren har vi i over 30 år jobbet tett sammen med bonden på Jæren for å sikre et tett og fruktbart samarbeid. Vi arbeider aktivt for å tilknytte oss bønder med passion og lidenskap for sitt virke og med kvalitet og stolthet i fokus. Vi mener at dyr som har det bra skaper grunnlaget for de beste produktene og den beste matopplevelsen. Når vi ser at dyrene har det bra, vet vi at vi kan jobbe med ekte gode råvarer med god smak som igjen gir oss flere muligheter. Derfor er det så viktig for oss å ha en nærhet til våre bønder som ligger i samme område hvor vi jobber, produserer og lager produkter. Vi er bevisste på at vi må kunne skille på kvalitet, derfor stilles det krav til våre bønder om å leve opp til kvalitetsstandard og krav som blir satt.
Kontakt
Hvordan komme i kontakt med oss?
Prima Brands AS
Næringsvegen 27
4365 Nærbø
Kundesørvis:
E-post:
prima@prima.as
Direkte til salgsavdeling:
E-post:
salg@prima.as
Telefon
51 79 86 00
Kontakt
Hvordan komme i kontakt med oss?
Prima Brands AS
Næringsvegen 27
4365 Nærbø
Kundesørvis:
E-post:
prima@prima.as
Direkte til salgsavdeling:
E-post:
salg@prima.as
Telefon
51 79 86 00