Candy Bacon is med karamellsaus
Dette trenger du:
1 pk bacon |
2 ss melis |
2 ss vaniljesukker |
God vanilje is |
Salt karamall saus |
Prepp:
1. Stek bacon i ovnen på bakepapir i ca. 8 min på 180 gr. Baconet skal ikke være helt sprøtt. |
2. Mens bacon stekes i ovnen, lager du en blanding med melis og vaniljesukker i en liten skål. |
3. Ta bacon ut av ovnen, dryss over melis og vaniljesukker blandingen og sett bacon inn igjen i ovnen for siste steking i ca. 3 min. (til baconet blir sprøtt og sukkeret karamelliseres) |
4. Ta baconet ut av ovnen og over på kjøkkenpapir. |
Anrett:
1. Bruken god vanilje is og legg to kuler i en skål. |
2. Hel over salt karamell saus (lag selv), eller kjøp en ferdig er også enkelt:-) |
3. Topp med candy bacon. En unik smaksopplevelse av søtt, salt, kaldt og sprøtt. |