Candy Bacon is med karamellsaus

Dette trenger du:

1 pk bacon
2 ss melis
2 ss vaniljesukker
God vanilje is
Salt karamall saus

Prepp:

1. Stek bacon i ovnen på bakepapir i ca. 8 min på 180 gr. Baconet skal ikke være helt sprøtt.
2. Mens bacon stekes i ovnen, lager du en blanding med melis og vaniljesukker i en liten skål.
3. Ta bacon ut av ovnen, dryss over melis og vaniljesukker blandingen og sett bacon inn igjen i ovnen for siste steking i ca. 3 min. (til baconet blir sprøtt og sukkeret karamelliseres)
4. Ta baconet ut av ovnen og over på kjøkkenpapir.

Anrett:

1. Bruken god vanilje is og legg to kuler i en skål.
2. Hel over salt karamell saus (lag selv), eller kjøp en ferdig er også enkelt:-)
3. Topp med candy bacon. En unik smaksopplevelse av søtt, salt, kaldt og sprøtt.