Grillspyd i lompe
Dette trenger du:
Prima Jæren grillspyd (her har vi brukt med urter) |
Lomper |
Agurk |
Paprika |
Naturell yoghurt |
Sitron |
Gressløk |
«Krønsj» (her har vi brukt Thai Chili Crispies) |
Urter |
Prepp:
1. Lag en enkel dressing (skrell agurk og snitt fint, hakk paprika fint, happ gressløk fint, bland sammen med naturell yoghurt og ha i litt dråper fra en sitron. |
2. Grill grillspydet i ca. 7-8 min. medium varme, mens du griller kan du rulle grillspydet på grillen ca. hvert minutt. Legg grillspyd over på indirektevarme i ca. 2-3 min, la den kose seg litt. |
Anrett:
Anrett lompe, agurk salat, grillspyd, «krønsj» og urter (her har vi brukt karse) |
God på grill, lett og enkelt. |