Grillspyd i pita
Dette trenger du:
Prima Jæren grillspyd (her har vi brukt med ost og chili) |
Pitabrød |
Salat |
Tomat |
Dressing |
«Krønsj» (her har vi brukt klassisk potet sticks) |
Prepp:
1. Bruk 2 grillspyd, ta pinnen ut, klem dem sammen og flate på et bakepapir. (like tynt som en løvbiff) |
2. Snitt salat i strimlet, og tomat i skiver. |
3. Lag dressing (evt. bruk en ferdig kjøpt). |
4. Varm pitabrød i ovnen eller direkte på grillen. |
5. Pensle den flate pannekaka (grillspydene) med litt olje og stek på grillen på sterk varme i ca. 3 min., 1,5 min på hver side. |
Anrett:
Anrett pitabrød med salat, tomat og grillspyd smasha, dressing og «krønsj» potetsticks. |
God på grill, og snadder på panne. |