Grillspyd i salatbåt
Dette trenger du:
Prima Jæren grillspyd (her har vi brukt med urter) |
Hjertesalat |
Dressing (her har vi bruk stekt løk og bacon mayo, se oppskrift her.) |
Stekt løk |
Syltet løk |
«Krønsj» (her har vi brukt Sørlandschips) |
Urter |
Prepp:
1. Hjertesalat, til båt brukes de store bladene og resten av hjertesalat strimlet. |
2. Bland den strimlete hjertesalat med stekt løk og bacon mayo, eller evt. den dressing du måtte ønske. |
3. Stek løk brun |
4. Grill grillspydet i ca. 7-8 min. medium varme, mens du griller kan du rulle grillspydet på grillen ca. hvert minutt. Legg grillspyd over på indirektevarme i ca. 2-3 min, la den kose seg litt. |
Anrett:
Anrett hjertesalat «båt», strimlet salat og stekt løk og bacon mayo, grillet grillspyd, topp med stekt løk, syltet rød løk, og «krønsj» chips, evt. litt urter. |
God på grill, men funker også godt i panna. Digg til grillmåltidet. |