Grillspyd i salatbåt

Dette trenger du:

Prima Jæren grillspyd (her har vi brukt med urter)
Hjertesalat
Dressing (her har vi bruk stekt løk og bacon mayo, se oppskrift her.)
Stekt løk
Syltet løk
«Krønsj» (her har vi brukt Sørlandschips)
Urter

Prepp:

1. Hjertesalat, til båt brukes de store bladene og resten av hjertesalat strimlet.
2. Bland den strimlete hjertesalat med stekt løk og bacon mayo, eller evt. den dressing du måtte ønske.
3. Stek løk brun
4. Grill grillspydet i ca. 7-8 min. medium varme, mens du griller kan du rulle grillspydet på grillen ca. hvert minutt. Legg grillspyd over på indirektevarme i ca. 2-3 min, la den kose seg litt.

Anrett:

Anrett hjertesalat «båt», strimlet salat og stekt løk og bacon mayo, grillet grillspyd, topp med stekt løk, syltet rød løk, og «krønsj» chips, evt. litt urter.
God på grill, men funker også godt i panna. Digg til grillmåltidet.