Klassisk porchetta

Dette trenger du:

1 stk. Prima Jæren Porchetta
Poteter
Chimichurri
Salat (tomat, ++)

Prepp:

1.     Sett ovnen på 130 grader varmluft. Når ovnen er varm, tas porchetta’en ut av emballasjen og settes inn i ovnen i en ildfast form og la stå i 30 min.
2.     Skrell poteter og sett potetene på kok.
3.     Etter 30 min. tas porchetta’en ut, ovnen settes til 220 grader, og når ovnen er varm settes den inn igjen for å sprøs opp. Hold øye, men dette tar ca. 15 min.
4.     Lag chimichurri.
5.     Lag en enkel salat, f. eks tomatsalat.
6.     Ta ut kjøttet og la den hvile i ca. 10 min. Skjær porchetta’en i passende skiver.

Anrett:

Anrett den klassisk: poteter, salat, chimichurri og deilig sprø porchetta i skiver.