Klassisk pork belly
Dette trenger du:
1 stk. Prima Jæren Pork Belly |
Poteter |
Surkål |
Saus/sky |
Prepp:
1. Sett ovnen på 130 grader varmluft. Når ovnen er varm, tas pork belly ut av emballasjen og settes inn i ovnen i en ildfast form og la stå i 30 min. |
2. Skrell poteter og sett potetene på kok. |
3. Etter 30 min. tas pork belly’en ut, ovnen settes til 220 grader, og når ovnen er varm settes den inn igjen for å sprøs opp. Hold øye, men dette tar ca. 15 min. |
4. Lag saus. |
5. Varm surkål. |
6. Ta ut kjøttet og la den hvile i ca. 10 min. Skjær pork belly’en i passende stykker, gjerne litt tynnere skiver. |
Anrett:
Anrett den klassisk: poteter, surkål, deilig sprø pork belly toppen med saus. |