Klassisk svineribbe

Dette trenger du:

1 stk. Prima Jæren Svineribbe
Poteter
Gulerøtter
Rødkål
Saus
Persille

Prepp:

1.     Sett ovnen på 130 grader varmluft. Når ovnen er varm, tas ribben ut av emballasjen og settes inn i ovnen i en ildfast form og la stå i 30 min.
2.     Skrell poteter og gulerøtter og sett potetene på kok. Gulerøttene kan vente litt.
3.     Etter 30 min tas ribben ut, ovnen settes til 220 grader, og når ovnen er varm settes den inn igjen for å sprøs opp. Hold øye, men dette tar ca. 15 min.
4.     Lag saus.
5.     Varm rødkål og kok gulerøtter.
6.     Ta ut ribben og la den hvile i ca. 10 min. Skjær ribben i passende stykker.

Anrett:

Anrett den klassisk: poteter, gulerøtter, rødkål, deilig sprø ribbe toppen med saus.