Bacon båt salat
Dette trenger du:
1 pk bacon |
2 ss bacon og rødløk marmelade (se oppskrift her) (evt. annen dressing etter ønske) |
2 ss stekt løk og bacon majones (se oppskrift her) |
1 pk hjertesalat |
Syltet rød løk |
Urter |
Prepp:
1. Stek bacon i ovnen på bakepapir, 180gr. i ca. 12 min. (se film her) |
2. Skyll hjertesalat og ta av 4 av de ytterstebladene til små båter. |
3. Bruk resten av hjertesalaten til å hakke opp i tynne strimler og ha i en bolle. |
4. Bland inn "stekt løk og bacon majones» i bollen med strimlet salat. Bland/rør godt inn, til majonesen har fordelt seg godt. |
Anrett:
1. Legg de små salatbåtene på et fat/tallerken. |
2. Fyll salat båtene med fyllet som du har blandet sammen. |
3. Topp båtene med sprøstekt hakket bacon, evt. litt bacon og rødløk marmelade, syltet rødløk og urter. |