Bacon båt salat

Dette trenger du:

1 pk bacon
2 ss bacon og rødløk marmelade (se oppskrift her) (evt. annen dressing etter ønske)
2 ss stekt løk og bacon majones (se oppskrift her)
1 pk hjertesalat
Syltet rød løk
Urter

Prepp:

1. Stek bacon i ovnen på bakepapir, 180gr. i ca. 12 min.  (se film her)
2. Skyll hjertesalat og ta av 4 av de ytterstebladene til små båter.
3. Bruk resten av hjertesalaten til å hakke opp i tynne strimler og ha i en bolle.
4. Bland inn "stekt løk og bacon majones» i bollen med strimlet salat. Bland/rør godt inn, til majonesen har fordelt seg godt.

Anrett:

1. Legg de små salatbåtene på et fat/tallerken.
2. Fyll salat båtene med fyllet som du har blandet sammen.
3. Topp båtene med sprøstekt hakket bacon, evt. litt bacon og rødløk marmelade, syltet rødløk og urter.