Smash potet med bacon

Dette trenger du:

1 pk bacon
4 kokte melne poteter med skrell (gjerne fra gårsdagens middag)
Parmesan ost
4 ss Rømme
Gressløk

Prepp:

1. Kok potet, eller ta gjerne gårsdagens rester som allerede er kokt. Gjerne melne poteter.
2. Stek bacon i ovnen på bakepapir, 180gr. i ca. 12 min. (se film her.)
3. Bruk en stekespade til å "smashe"/knuse poteten flat på et steke brett med bakepapir.
4. Riv parmesan over den knuste poteten, gjerne rikelig slik at det dekker hele poteten.
5. Sett potetene med parmesan inn i ovnen på 180gr. Varmluft i ca. 10 min til osten har blitt gylden.
6. Ta potetene ut av ovnen og la det kjøle litt av, imens hakker du det det stekte bacon grovt og hakker litt gressløk.

Anrett:

7. Anrett smash potet med parmesan med en spiseskje rømme, bacon og gressløk på toppen.