Spagetti Carbonara

Dette trenger du:

1 pk bacon
300gr Spagetti
4 eggeplommer
Parmesan
Gressløk
Pepper

Prepp:

1. Kok spagetti som anvist på pakken i lettsaltet vann (10gr salt pr liter vann)
2. Skjær bacon i terninger.
3. Stek bacon i pannen til det er sprøtt.
4. Lag eggeblanding, med egg og parmesan.
5. Når spagettien er ferdig kokt, tas den direkte fra gryten med en tang over i pannen med bacon
6. Husk å ta ha over et par desiliter av pastavannet.
7. Bland sammen og hell over eggeblandingen. Husk å ha lav varme på pannen slik at det ikke blir eggerøre:-)
8. Ha i resten av parmesanen og rør godt i pannen til det tykner
9. Server spagetti carbonara toppet med gressløk, ekstra parmesan og kvernet pepper.

Anrett:

Server spagetti carbonara toppet med gressløk, ekstra parmesan og kvernet pepper.